Ei tiedossa Faktoja noin 6 tapaa saada apua reseptin kustannuksiin – Medicare

Ei tiedossa Faktoja noin 6 tapaa saada apua reseptin kustannuksiin – Medicare

OTC-lääkkeitä säädellään yleensä niiden vaikuttavan lääkeaineen (API) perusteella lopputuotteiden sijaan. Hallitsemalla API: ita vaihtoehtoisena erityisille lääketieteellisille ratkaisuille viranomaiset antavat valmistajille joustavuuden luoda ainesosia tai elementtiyhdistelmiä alkuperäisiksi sekoituksiksi. Edellytys reseptin ulkopuolelle (OTC) koskee lääkettä, jota voidaan hankkia ilman kliinistä reseptiä.

Jotkut lääkkeet voidaan luokitella laillisesti käsimyynniksi (ts. Reseptiä ei tarvita), mutta ne voidaan yksinkertaisesti jakaa apteekin kautta potilaan tarpeiden arvioinnin tai asiakkaan oppimisen sääntelyn perusteella. Määräykset, joissa esitetään byrokratiat, joissa lääkkeitä voidaan myydä, joilla on lupa jakaa niitä kaikkia, ja myös se, tarvitaanko lääkemääräystä todella tarvitaan, vaihtelevat huomattavasti maittain.

oletettavasti käytetyt OTC-lääkkeet. Vuoteen 2018 mennessä Yhdysvalloissa väestönosien hyödyntäminen vähäisten terveysongelmien ensisijaisena hoitona oli ollut todella 81 prosenttia. Kanadassa on neljä lääkeaikataulua: Suunnitelma 1: Vaatii myytäväksi reseptiä koskevan tarjouksen, ja se toimitetaan myös suurelle yleisölle varmennetun farmakologin kautta. Suunnitelma 2: Ei vaadi reseptiä, mutta edellyttää farmakologin arviointia ennen ostamista.

Järjestely 3: Ei todellakaan vaadi reseptiä, mutta sitä on todella pidettävä yllä apteekin valvonnassa olevassa paikassa. Näitä lääkkeitä pidetään vähittäiskaupan kanavalla, jolla itsevalinta on tosiasiallisesti mahdollista. Farmakologin on kuitenkin oltava käytännössä käytettävissä lääkkeen itsevalinnan auttamiseksi tarvittaessa.

Kaikkia lääkkeitä, jotka ovat Arrange 1: n lisäksi, voidaan tarkastella OTC-lääkkeinä, koska ne eivät vaadi reseptejä myytäväksi. Vaikka Kansallinen lääkekauppamääräysviranomaisten järjestö antaa suosituksia Kanadassa myytävien lääkkeiden aikataulusta, kukin maakunta voi päättää henkilökohtaisesta aikataulustaan. Jokaisessa rutiinissa olevat lääkkeet voivat vaihdella Minun yhtiöni maakunnittain.

Juuri ennen tätä tavanomaisena odotuksena oli, että minkä tahansa tyyppisiä lääkkeitä, jotka eivät kuulu reseptin aikataulun piiriin, voidaan ostaa tiskiltä. Tarkoituksen omaava merkitys ei tosiaankaan ollut todellakaan toteutunut vuoden 2018 alkupuolella. OTC-lääkkeiden laillisen määritelmän puute on aiheuttanut tämän 4 miljardin dollarin markkinaosuuden tosiasiallisen hallinnan.

Lääke voi olla lepotilassa kuten kaikki muutkin tuotteet. Esimerkkejä ovat todella domperidoni, 400 milligrammaa advili noin 50 tablettia ja myös dekstrometorfaania. UAD-lääke, joka on tosiasiallisesti UAD, voi myös olla tosiasiallisesti kustannuslääkkeitä, myymälöitä, joille ei saa määrätä lääkkeitä, ja myös olemassa on todella suhteellisen pieni valikoima merkittäviä lääkkeitä, kuten lääkkeitä, ja myös yskälääkkeitä.

Tämän tyyppisillä huumeilla on rajoitettu riski ja riippuvuuskyky. Tapauksia ovat tosiasiallisesti naprokseeni ja diklofenaakki prosentteina, sinnarisiini, 400 mg ibuprofeenia jopa kaksikymmentä tablettia sekä samoin 500 mg parasetamolia noin viisikymmentä tablettia. AV-tyyppisiä lääkkeitä voidaan helposti myydä ruokakaupoissa, huoltoasemilla ja niin edelleen, ja ne voivat koostua vain lääkkeistä, joilla on vähäinen riski yleisölle, kuten parasetamolia noin 20 tablettia, 200 milligrammaa advilia jopa 10 tablettia, setiritsiiniä samoin kuin loperamidi.

FDA vaatii, että kaikki “uudet lääkkeet” saavat uuden lääketieteellisen käytön (NDA) juuri ennen aloittamista valtioiden väliseen liiketoimintaan, mutta laki vapauttaa kaikenlaiset lääkkeet, jotka yleensä tunnustetaan turvallisiksi ja tehokkaiksi (GRAS / E). Hoitaakseen suuren määrän OTC-lääkkeitä, jotka olivat tosiasiallisesti markkinoilla ennen kriteerejä, joiden mukaan kaikki lääkkeet saavat NDA: ta, FDA teki OTC-esseen laitteen lääkeoppien arvioimiseksi ja ryhmittelemiseksi GRAS / E-luokituksen perusteella pro-ovien kautta.